RageQuit takker for seg!

Hei!

Nå har vi i RageQuit hatt årsmøte, og da fant vi ut at det var lite vits å fortsette som en organisasjon. Først og fremst så var det alt for få som meldte sin interesse av å være med i styret, og i tillegg har vi sett en nedgang i aktiviteten innad i RageQuit gjennom 2016 og fram til dette årsmøtet. Folk har fått litt andre interesser, eller så har de rett og slett ikke like mye tid til gaming som før. Av alle som hadde stemmerett på møtet, stemte alle for å legge ned RageQuit.

De som satt i styret i fjor sitter til alt er på plass når det kommer til nedleggelse av organisasjonen. Vi tror det vil ta ca. en uke, før alt er som det skal.

Men vi blir likevel å beholde Discorden vår, slik at vi har en plass vi kan holde kontakt gjennom, og vi blir likevel å ha et par servere til rådighet, slik at det er mulig å sette opp server om flere av oss spiller samme spill. For eksempel så er det nå satt opp slik at alle som var med i RageQuit kan spille ECO sammen.

De som har betalt kontingent for dette året, altså 2017, vil få tilbakebetalt dette pga. nedleggelsen. Om du er usikker på om du har betalt for i år kan du sjekke Paypal, ettersom mesteparten av de som har betalt i år har betalt gjennom Paypal, og om du enda er i tvil kan du kontakte noen i styret.

Pengene vi har fått inn tidligere, blir satt på en egen konto og skal brukes på neste års TG, mest sannsynlig blir det spandert pizza på gjengen som sitter på rekka vår. Ingen enkeltperson skal bruke pengene på seg selv for å si det sånn, de skal gå til fellesskapet. Summen som blir igjen vet vi etter at vi har tilbakebetalt årets kontingenter.

Ellers vil vi i styret takke for mange fine år i denne organisasjonen. RageQuit begynte i 2014 da mange av oss hoppet ut av et annet spillsamfunn og startet vårt eget isteden. Og selv om det kanskje ikke gikk helt som det vi håpte på, så har vi i alle fall hatt et trivelig samhold i samfunnet, med mange koselige kvelder med gaming og skitsnakk. For å ikke nevne hvor trivelig vi har hatt det på TG sammen de siste årene!

Vi vil også takke blogg.no og hostingservice.no for sponsing!


Takk for noen fine år sammen, og håper dere forblir på Discorden vår slik at vi enklere kan holde kontakt med hverandre!

Med vennlig hilsen Hilde og resten av styret!


Link til Discorden vår: https://discord.gg/Ady5DNC


Hva vil dette si for gruppebloggen?

Den blir dessverre å forsvinne, da den ikke lengre har noen plass her på blogg.no. Den blir værende en liten stund slik at informasjon om nedleggelse er tilgjengelig en liten tid framover, men forsvinne blir den å gjøre. Det finnes andre gruppeblogger som tar for seg samme temaer som denne har gjort, så når organisasjonen legges ned er det ikke lengre noen bruk for den. De som blir å savne denne bloggen kan gå over til spill.blogg.no, leselyst.blogg.no, underholdningsmagasinet.blogg.no og spmg.blogg.no (spillmagasinet), for å nevne noen! Takk for masse trivelig blogging!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om RageQuit

22.05.2014 kl.22:09
Skrevet av RageQuit
Hva er RageQuit: RageQuit er en norsk organisasjon, som har som mål å skape et innholdsrikt norsk spillsamfunn. Vårt hovedmål er å skape et samfunn hvor folk trives, og alle føler seg velkommen. E...
Sponset avhits