RageQuit trenger gjestebloggere!

Vi trenger gjestebloggere, og alle er velkomne til å skrive noe som blir postet her.

 

Spesifikasjoner:

- Trenger ikke være et langt eller komplisert innlegg. Det er opp til hver enkelt hvordan de vil skrive ting, og hvor langt det skal være.

- Om man er redd for skriveleifer, så ikke vær det. Vi i RQ kan rette skriveleifer i gjestebloggene før de legges ut om du ønsker det.

- Hva kan skrives om? Det aller meste, så lenge det er noe som er litt "nerde-relatert" slik som pc, spill, tv, film, lans, cons, furys, cosplays og mye mer. Det er bare å se på hva som allerede har blitt lagt ut her, så ser du at det er mye forskjellig!

 

Hvordan gjøre det?

- Skriv en mail, til mshildur90@hotmail.com, og skriv hva du har lyst å skrive om. De fleste ideer blir godkjent, så ikke vær redd.

- Skriv innlegget, og finn bilder du vil ha med i innlegget.

- Send så innlegget, med bildene som vedlegg, til mailen som er nevnt over.

- Husk å skriv sammen med innlegget, hva du vil vi skal linke til, og hva innlegget skal underskrives som. Vil du være anonym, så skriv det. Vil du ha ditt fulle navn, så skriv det.

 #blogg #gjesteblogg #gjest #skrive #skriving #forfatteri #rq #ragequit #ragequitno

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om RageQuit

22.05.2014 kl.22:09
Skrevet av RageQuit
Hva er RageQuit: RageQuit er en nylig stiftet organisasjon, som har som mål å skape et innholdsrikt norsk spillsamfunn. Hvem er vi: Vi er en gjeng som kjenner hverandre fra et tidligere spills...
Sponset avhits