Ukens spørsmål: Hva er viktigst: Grafikk eller story?

Hva synes du er viktigst? At et spill har god grafikk, eller at det har en god story? Og hva med spill som har verken det ene eller det andre? Minecraft er for eksempel et spill som har dårlig grafikk, og som ikke har en story. Det er et sandboxgame. Likevel er jo det utrolig populært. Så kanskje er verken grafikk og story så viktig som man skal ha det til?


Bildet er fra RQs Minecraftserver, som vi driver å jobber med for tiden. Vi hadde det litt gøy der en kveld!

2 kommentarer

tankenemine67

08.12.2015 kl.11:40

Jeg har alltid interessert meg for spill Før dataspillene spilte jeg brettspill og designet mange selv. Så kom dataspillene og de først spillene var veldig gode.

Nå har vi sett en utflating av spillene. Det konkurreres kun i grafikk og "realisme". Lite annet. Selve "spillmotoren" er ofte dårlig og ensidig.

Artig at noen tar seg tid til å skrive/tenke/reflektere rundt dette med spill og hva som gjør et spill godt eller dårlig.

Et av mine favorittspill i lang tid som jeg spilte var "the moon project". Det spilte jeg mens alle andre spilte Warcraft 3, i mine øyne langt dårligere. (Jeg prøvde det og ble kjempeskuffa.)

Men jeg har inntrykk av at de fleste faller for markedsføring og gruppepsykologi. Få tenker sjøl og finner "juveler".

Jaja. Artig at dere tar opp dette!

BenTarAco

09.12.2015 kl.14:09

Jeg er med på bildet! :O

Men...

Gameplay før grafikk. Alltid. Sånn ser jeg på spill :3

Syns ikke at Minecraft har dårlig grafikk, men jeg syns den er genial og annerledes, siden alt i dag skal være så "ekte" og "realistisk". :3

Skriv en ny kommentar

Om RageQuit

22.05.2014 kl.22:09
Skrevet av RageQuit
Hva er RageQuit: RageQuit er en nylig stiftet organisasjon, som har som mål å skape et innholdsrikt norsk spillsamfunn. Hvem er vi: Vi er en gjeng som kjenner hverandre fra et tidligere spills...
Sponset avhits