Nyhetsbrev 23.10.14

Link til infoskriv 31,08.14: http://ragequit.blogg.no/1409507872_infoskriv_til_medlemm.html 

Link til Referat fra siste medlemsmøte: http://ragequit.blogg.no/1410728128_frste_medlemsmte_refe.html 

Mange medlemmer har i det siste følt at RageQuit har stått litt stille, og at de har fått lite informasjon angående hva som skjer og har skjedd i organisasjonen. Derfor har vi i styret bestemt at vi skal begynne å lage et nyhetsbrev i ny og ne, slik at dere lettere får informasjon om hva styret og medlemmene våre har gjort, og hva som er planen videre.

Forum/nettside og Servere:

Vi venter bare på at sponsor skal sette opp webserver for oss, så kan vi begynne å sette opp forum og nettside, samt noen spillservere. Det er dessverre ikke så mye vi kan gjøre før dette skjer.

Vi har fremdeles vår Yogscast complete pack-server, som noen spiller på. Vi har ikke flere servere oppe for tiden, men det kommer så fort vi kan. Om noen vil sette opp en server i RageQuits navn, så har de mulighet til dette.Youtube:

På kanalen vår har det ikke skjedd så mye. Vi har lagt ut 4 videoer.. Men det har skjedd litt bak scenen. Det har blitt laget en del outro-bilder som kan brukes i videoene, og vi har også fått en egen melodi som vi kan bruke på videoene vi legger ut. Det er ikke et krav å bruke melodien, da den kanskje ikke passer alle typer videoer. Link til sangen kan legges ut på skype når den har blitt brukt i en video. Det har også blitt spilt inn litt videoer som kommer ut etter hvert. 

Alle som er med i RageQuit er velkommne til å spille inn og legge ut på kanalen vår om de ønsker det, men ettersom det virker som om det er et tiltak å lage noe selv, vil det bli arrangert noen innspillinger i framtiden, hvor folk som vil får bli med. Innspillingene trenger ikke komme på RageQuit-kanalen, da man også kan legge ut på egen kanal i samarbeid med RageQuit. Vi har laget en rettningslinje for Youtube, som alle skal få tilgang til. 

Vi fikk også sponset 4 eksemplarer av GoD Factory, som det ble laget en gøyal video fra, og vi håper at vi får flere slike muligheter etter hvert. Takk til EpicDimitar, EpicFire og EirikDini som spilte inn! 

Vi har også hatt en flott Stream som Kaffebaronen, _djt, BBzTrident og BenTarAco hadde ansvaret for!

 

Blogg:

Det har ikke skjedd så mye på bloggen, det blir lagt ut noen innlegg der, men ikke så mange. Alle får selvfølgelig lov å skrive der om de vil det, og det er ikke noe krav over at det skal være noe avansert.

 

Teamspeak:

Ettersom TS-en vår konstant datt ned, har vi nå byttet host. Den nye ipen er: 81.4.108.100 men kan også bruke: ts.kjellern.net for å komme seg på.

 

Spillekvelder:

I det siste har det ikke vært så mange spillkvelder, men framover skal det være litt spillkvelder. Oversikt over dager det blir spillekveld:

Det blir 19:00, på de fastsatte datoene, så lenge det ikke kommer noe i veien for dette. Kom gjerne med ideer til hva vil kan spille/finne på.

 

Ellers:

De fleste har nok fått med seg at vi har fjernet noen medlemmer fra medlemschaten i Skype. Dette er fordi de ikke hadde betalt innen fristen vi hadde satt opp. De er selvfølgelig hjertelig velkomne igjen! 

Vi har laget en spørreundersøkelse for alle medlemmene, med noen spørsmål som gjør at dere kan komme med ris og ros, helt anonymt. Om dere heller vil snakke med noen fra styret istedenfor å svare på undersøkelsen kan dere det. Kontakt bare Pozid eller Hilde, så blir det satt opp tid til samtale så fort som mulig. Vi i styret ønsker at medlemmene skal være fornøyde, og får si sin mening, så vi håper så mange som mulig tar seg tid til å delta.

Link til spørreundersøkelsen: https://docs.google.com/forms/d/1uIVctX54fAgWFT_mOBEUUW_AK3ifcvZ7np-Lv6_oU0c/viewform 

Vi blir også å legge ut disse nyhetsbrevene en gang i måneden ca, eller ved behov, slik at dere lettere kan få med dere hva som skjer og hva styret gjør/har gjort.

 

Helt til slutt må vi fra styret få takke dere alle sammen. Vi er enda litt i oppstartfasen, og ting tar litt tid, så vi er glade for at dere er tålmodige. Vi skal jobbe hardt for å få ting fortest mulig opp, slik at vi får mer å tilby både medlemmer og spillere.

Vennlig hilsen Hilde og resten av styret.

2 kommentarer

Simon

23.10.2014 kl.22:21

Flott med litt info folkens. :)

btw.. kan æ anbefal space engineers server kanskje? gøyalt spill. :)

RageQuit

05.03.2015 kl.19:33

Simon: Skal ta å sjekke ut det spillet :) Hilde.

Skriv en ny kommentar

Om RageQuit

22.05.2014 kl.22:09
Skrevet av RageQuit
Hva er RageQuit: RageQuit er en nylig stiftet organisasjon, som har som mål å skape et innholdsrikt norsk spillsamfunn. Hvem er vi: Vi er en gjeng som kjenner hverandre fra et tidligere spills...
Sponset avhits