Om RageQuit

Hva er RageQuit:

RageQuit er en norsk organisasjon, som har som mål å skape et innholdsrikt norsk spillsamfunn. Vårt hovedmål er å skape et samfunn hvor folk trives, og alle føler seg velkommen. Et samfunn hvor man kan finne nye venner og folk å spille sammen med.

Fremtidsplaner:

Kort fortalt ønsker vi å skape et spillsamfunn som omhandler mer enn bare Minecraft. Vårt mål er å kunne tilby en rekke ulike spillservere, hvor man kan få mest mulig spillglede og opplevelse ut av spillingen.

Akkurat nå jobbes det med å lage servere for Minecraft, Factorio, Space Engeneers og en medlemsserver for FTB.

Hva har vi å tilby?

Vi har for tiden oppe en Rust-server, som du kan finne ved å søke på RageQuit.no på serverlistene.

Vi har også et flott forum, hvor du kan kan holde kontakt med folk, skape humor og glede, og har du et spørsmål så kan du alltids poste det der for å få hjelp. Du finner forumet her. Vi bruker Discord til vårt hovedkommunikasjonsmiddel, og den kan du joine ved å trykke på denne linken: https://discord.gg/Ady5DNC

Ellers har vi også en TeamSpeak-server. IPen er: ts.ragequit.no. 

Sjekk også ut ragequit.no, som er vår nettside! 

 

Følg RageQuit:

Følg oss gjerne på TwitterFacebook og Instagram for å følge utviklingen vår, og for å være først ute med å vite hva som er nytt hos oss!

https://twitter.com/RageQuitno

https://www.facebook.com/ragequit.no

https://www.instagram.com/ragequit.no/

Vi har også egen Steamgruppe, som du finner her: http://steamcommunity.com/groups/RageQuitNO#
 
Link til forumet: http://forum.ragequit.no/
Link til vår Youtube-kanal: https://www.youtube.com/user/ragequitNO

8 kommentarer

Silje

23.05.2014 kl.19:43

Må man ha youtube bruker, og er det aldersgrense?

RageQuit

24.05.2014 kl.00:27

Silje: Hei Silje! Alle kan være med å spille hos oss, sålenge de respekterer regler og mulige aldersgrenser på ulike spillservere. Om man skal være medlem med stemmerett må man betale en medlemsavgift i året, og ha fylt 15 år eller mer. Om man ikke vil være fullverdig medlem eller er under 15, så kan man bli støttemedlem. Støttemedlem betaler også medlemsavgift, men man har da ikke stemmerett. Likevel er man en del av "staben" i RageQuit, og kan få ulike goder pga dette. Det er ikke et krav at man må ha YouTube-bruker for å kunne være med. Vennlig hilsen Hildur90

_djt

24.05.2014 kl.00:28

Hei Silje. Det er ingen krav om YouTube bruker, og det er ingen aldersgrense overhodet. Alle er velkommene :)

Joachimmen (Joachim1992)

25.05.2014 kl.12:42

Hei. Hvis dere vil kjøre giveaway's i fremtiden, har jeg masse spill jeg kan donere vekk ^^

Dette er spill som jeg har fått fra Humble Bundle, da jeg har bare tatt de spillene jeg ville ha fra pakkene. Og de spillene jeg ikke ville ha, eller har fra før, er de jeg ønsker å gi bort.

Hvis noen vil ta kontant med meg på e-post eller TeamSpeak, kan jeg gjerne sende en liste over alle spillene jeg kan gi vekk ^^

HanAwesomeSindre

30.05.2014 kl.00:26

Kult.

Sivert

23.07.2014 kl.02:21

Akkurat hørt historien bak RQ stå på folkens! (kommer til å følge med) håper dere kan skape et ordentlig norsk gaming samfunn på tvers av spill! :D btw kan man være noe slags medlem uten å betale? anyway Good luck håper dette lykkes!

RageQuit

05.03.2015 kl.19:32

Sivert: Man kan ikke være medlem uten å betale noe dessverre, men man kan alltids bruke teamspeaken vår, forumet og de framtidige serverne våre uten å være medlem :)

RageQuit

05.03.2015 kl.19:33

Joachimmen (Joachim1992): Det høres flott ut!

Skriv en ny kommentar

Om RageQuit

22.05.2014 kl.22:09
Skrevet av RageQuit
Hva er RageQuit: RageQuit er en norsk organisasjon, som har som mål å skape et innholdsrikt norsk spillsamfunn. Vårt hovedmål er å skape et samfunn hvor folk trives, og alle føler seg velkommen. E...
Sponset avhits